Partners

Wij werken samen met kwalitatief goede partners op Curacao. Bedrijven die wij ook bij onze familie en vrienden zouden aanraden! 

Landhuis Bona Vista 
 

Historisch Landhuis centraal gelegen op Curacao. Wilt u luxe overnachten met veel privacy? Dan is deze accomodatie een perfecte uitvalsbasis om Curacao te ontdekken! 

Klik hier voor de website van Landhuis Bona Vista

 


Verwoerd Autoverhuur van huurauto-curacao.com

 

Een vakantie op Curacao is al duur genoeg. Daarom wil Huurauto-Curacao.com het huren van een auto zo goedkoop mogelijk maken. Zij hanteren zeer scherpe tarieven, maar bieden daarvoor wel de nieuwste auto’s en de volle service die verwacht mag worden. Zelfs meer dan dat! Maar dan voor een voordelige huurauto! 

Klik hier voor de website van Huurauto Curacao

 


mister paradice.jpeg

Mr. Paradise Jeep Rental
 

Je vakantie naar Dushi Curaçao geboekt? Nu nog een echte eiland auto! Bij Mister Paradise ben je aan het juiste adres 

Klik hier voor de website van Sail Adventure Curacao

 


Power Boat Caribbean 
 

Wilt u snelheid en adrenaline? Ervaar dan de  snelheid en sensatie op het water bij Powerboat Caribbean: een 600-PK spektakel op het water in Curacao! 

Klik hier voor de website van Powerboat Caribbean

 


Blue Finn Charters 
 

Bent u met een kleiner aantal personen en hoeft u geen privéboot tot uw beschikking? Dan kunt u een dagtocht boeken op de prachtige catamaran 'Black & White'. Aluma Sailing kan een dagtocht voor u reserveren. 

Klik hier voor de website van Blue Finn Charters

 


marketeer.jpg

DE NIEUWE MARKETEER
Online marketing! 


Website design en Social media marketing

Wilt u net zo'n mooie website als Aluma Sailing. Of meer weten of online zichtbaarheid op Social Media? Ga dan eens met Janneke in gesprek. Zij werkt naast onze zeiltrips op de Aluma, als freelance online marketeer. 

Klik hier voor de website van DE NIEUWE MARKETEER