top of page

Prive zeiltocht - Sail & Sunset

Zeilen tijdens zonsondergang op Curaçao!

Schermafbeelding 2018-10-28 om 13.05.10.
IMG_0322.jpg
_MG_1105.JPG
zeilvakantie, meezeilvakantie, zeiltrip, meezeiltrip, zeil mee, meezeilen, zeilen, sailing, sail, Aluma, Aluma Sailing, Caribbean, Carribean, Caribbean, Caribe, Carib, Caribisch gebied, Caribische, Sint Maarten, Aves, Martinique, Grenada, BVI, British Virgin Islands, Venezuela, Curacao, Bonaire, Klein Bonaire, Klein Curacao, Dagtrips, Dagtrip, Varen, Tour, Met de boot, zeilboot, zeiljacht, Pooh, Nautisail, boeken, huren, schipper, afhuren, zeilles, leren zeilen, groep, teambuilding, vakantie, avontuur, avontuurlijke, antillen, nederlandse antillen, kiten, kitesurfen, windsurfen, surfen, duiken, diving, snorkling, snorkelen, snorkel, koraal, tropische, tropische vissen, dolfijnen, dolfijn, zwemmen, walvis, walvissen, schildpad, schildpadden, zee, zon, strand
7537479520_IMG_3140.JPG
7589918832_IMG_3120.JPG
7589963952_IMG_3177.JPG

Privé zeiltocht tijdens de zonsondergang op Curacao 

"Je komt niet op een charterboot, je voelt je direct thuis."

 

  • Geen massa’s toeristen. Max 12 personen aan boord. 

  • Kleinschaligheid is gegarandeerd.

  • Gijs en Janneke vertellen veel over het eiland en de bijzondere oceaan oversteek van Nederland naar Curaçao in 2016.

  • Ervaar het échte bootleven in de Caribbean!

Prijs 

  • $450 incl schipper

  • Locals ontvangen 10% korting!

Unieke zeiltrip tijdens zonsondergang 

U wordt opgehaald bij de Vissershaven. Als iedereen aan boord is, halen we ons anker op en maken een tour over het Spaanse Water. Dit is onze thuisbasis voor de komende jaren. Het Spaanse Water is vrij onbekend maar ontzettend mooi om eens door te varen. In deze baai liggen allerlei zeilboten die op doorreis zijn. Aan de wal zijn mooie villa’s gebouwd die je vanaf het water kunt aanschouwen. De Tafelberg is wat ons betreft het mooiste uitzicht!

 

Na de tour over het Spaanse Water varen we de zee op richting Fuikbaai. In deze baai maken we nog een korte tour en daar serveren wij een lekkere snack! Als u wilt, kunnen we nog een korte stop maken om te zwemmen. Niets moet, alles mag.

 

Vlak voor de zonsondergang hijsen we de zeilen. We varen voor de wind met de golven mee terug richting het Spaanse Water. U kunt tijdens het zeilen genieten van het uitzicht en de rust op zee. Als we geluk hebben, kunnen we vliegende vissen en dolfijnen zien zwemmen.

 

Bent u een zeilliefhebber? Dan mag u natuurlijk meehelpen met de kapitein! Geef het van tevoren even aan dat je graag wilt ervaren hoe het is om op een expeditie zeiljacht te zeilen.

 

Tijdens het varen, is er nog een schitterend Kodak momentje, u ziet namelijk de ondergaande zon vanaf zee! De trip duurt 3 uur en we zullen vlak na de zonsondergang weer aanleggen in het Spaanse Water. Van daaruit brengen we u weer terug naar de Vissershaven.

 

Waarom Aluma Sailing 

De Aluma is een 62ft (ongeveer 20m) lang expeditie zeiljacht en volledig aangepast om te gaan zeilen in het Caribisch gebied. De trotse eigenaar Gijs heeft in 2016 de zeilboot overgevaren vanuit Nederland. Een unieke reis waarover hij veel kan vertellen. Voor de zeilers is dit aluminium zeiljacht een echte must om te zien. Het is een uniek schip waar er maar één van is gebouwd.

Ook voor de niet-zeilers is deze trip een unieke beleving. Iedereen is welkom om ons unieke bootleven te ervaren. Dit is wat anderen zeggen:  

 

Absolute aanrader. Je moet één van de tochten toch echt meegemaakt hebben. Gijs en Janneke zijn lieve mensen en laten je genieten van hun tweemaster. We zijn naar Fuikbaai geweest en hebben genoten van een kleine BBQ, heerlijk relaxen en even de baai in natuurlijk. Op de terugweg tijdens het zeilen hebben we een prachtige zonsondergang gezien. Gijs en Janneke, super bedankt voor jullie gezelligheid! Arend, Barbara, Demi en Milan

 

Een onvergetelijke dag voor ons gezin. Wat een mooie zeilboot, wat een lieve mensen. Heerlijk eten en drinken, mooie gesprekken. Gijs en Janneke wat hebben jullie goed gezorgd, samen met hondje Kaya. Nogmaals bedankt voor deze hele mooie bijzondere dag. Veel liefs van Teun & Petra, Michelle & Jarno, Daan & Nathalie

 

“Wauw! Wat een prachtige boot, geweldige mensen en een bijzondere ervaring!  We hadden een heerlijke dag met onze eigen groep vrienden. Bijzonder en gezellig om met zo'n zeilboot mee te mogen! Aanrader! Groetjes Doniek Wellink." 

 

“Kleinschalig, persoonlijk...ongedwongen. Alsof je bij familie op bezoek bent! Een dikke 10! Groetjes van Angela Seubring”

 

“Wat een heerlijk relaxte dag. Janneke en Gijs zijn een enthousiast stel, gedreven en gepassioneerd. Je voelt je direct thuis zodra je op de Aluma stapt. We hebben genoten! Natas Troost”

Praktische informatie:

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging met alle praktische informatie (zoals de opstapplaats en betaalinformatie) per mail. 

Wilt u liever alleen met uw eigen groep, familie of collega's? Dat kan. Vraag naar een offerte voor een private sailingtrip. 

bottom of page