top of page

A trip of a lifetime


Vorige week zijn we aangekomen op Curacao, lang naartoe geleefd en nu zijn we er. Een raar gevoel! Aan de ene kant euforie, we hebben het gehaald! We zijn er! Aan de andere kant toch ook wel een brok in mijn keel, de overtocht (met in het speciaal mijn ouders) zit erop.. De Aluma is echt een top zeiljacht, als ik ergens stormen mee zou moeten trotseren dan met haar!

Ik ben zeker niet zo'n goede schrijver als mijn moeder maar ik wil toch kort een paar mensen in het speciaal bedanken!

Edward, super dat mijn auto bij jou mocht bivakkeren, ze doet het nog perfect!

Familie Stoel, jullie hebben beter op Kaya gepast dan dat ik had durven hopen! Ze vond het de eerste dag wel een beetje spannend aan boord van de Aluma maar ze wordt nu al een echte boot-hond!

Wally, bro ik vond het super dat je mee was, bedankt voor je hulp en onze "romantische" avonden op zee tijdens de overtocht van Tenerife naar Martinique!

De oud collega's hier, thanks boys for this incredible welcome! With you guys it feels like coming home! You guys are idiots that's for sure but the best idiots there are!

Jenny & Jasper, super dat jullie zo vaak ons eten kwamen brengen tijdens de 'refit' van de boot in Lemmer afgelopen zomer! Jullie hebben heel goed op ons, maar ook op Zara, gepast! Barry en Hanny, oom Barry bedankt voor alles wat u ons geleerd heeft en het elke keer weer over u heen krijgen van alle flauwe opmerkingen! Zeker met de 3 broers hebben we ontzettend met u gelachen! Tante Hanny bedankt voor het heerlijke eten dat u van tevoren al gemaakt had voor aan boord.

Egbert & Frans Pieter, ik vond het super dat ik dit avontuur ook met jullie heb kunnen delen, dit blijft voor altijd bij ons en ik geniet er nog steeds van!

Joren (buurman), super bedankt voor het ontwerpen van het nieuwe logo, ik vind hem echt heel gaaf en past helemaal bij het bedrijf! Janneke, babe jij hebt het niet altijd makkelijk gehad tijdens de refit van de boot of tijdens de overtocht. Dat ik zo druk was of zo ver weg, bedankt voor alle steun en begrip elke keer weer als ik bijvoorbeeld zei dat ik iets moest afzeggen omdat we te druk waren of dat ik er niet kon zijn als het even minder ging. Ook heb jij alle blogs, foto's, Facebook en mail onderhouden! Bedankt voor alle tijd die je tot nu toe al in Aluma Sailing hebt gestoken! Je bent een schatje!

Pa & ma, ik wil jullie in het speciaal bedanken voor alle hulp bij het klaarmaken en het overvaren van de Aluma. Zonder iedereen, maar in het speciaal jullie, had ik deze droom nooit kunnen waarmaken!

Anderhalf jaar geleden had ik dit nooit kunnen dromen, mijn eigen jacht om straks mee te gaan charteren in de Caribbean! Het was een jongensdroom waarvan ik had verwacht dat die nooit zou uitkomen.

Nu is het dan zover, dit is de eerste stap naar mijn nieuwe toekomst! Allemaal hartelijk bedankt voor jullie reacties, post, cadeaus, belletjes, mailtjes en sms'jes. Het zal vast wel ironisch klinken maar op momenten dat je nat in de kuip zat midden op de oceaan, was dat soms net even iets wat je nodig had!

Jullie zijn toppers!

Bon voyage!

Gijs


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page