top of page

Offline is the new luxury!


Nothing is better than looking at the horizon with the one you love. •♥️•

De afgelopen weken is het jullie vast niet ontgaan, we waren veel offline! Dat betekent voor ons veel op reis! En wat hebben we weer mooie dingen meegemaakt! Dolfijnen voor de boot, kamperen op een onbewoond eiland, ruige zee met hoge golven, lichtgevende algen tijdens het zeilen in de nacht (op Valentijnsdag, hoe romantisch..), een recordhoogte aan kampvuur gebouwd en Gijs heeft na maanden weer gekitesurft!

Tienduizend dagen getrouwd!

Het avontuur begon allemaal begin februari. Arnoud Kas en Baudy Wiechers hebben met hun gezin een unieke reis gemaakt ter gelegenheid van hun 10.000 daagse huwelijk! Masha Pabien Arnoud en Baudy! Ruim een week lang hebben zij het bootleven mogen ervaren aan boord van de Aluma. We hebben met Rob Loendersloot een superleuke Spaanse Water tour gehad en gesnorkeld bij Tugboat, daarna zijn we naar Klein Curacao gegaan. Ankeren voor een onbewoond eiland met nieuwsgierige schildpadden om de boot hoort bij een unieke reis! De volgende dag zijn we doorgezeild naar Dushi Boneiru! Wat is dat toch een heerlijk gemoedelijk eiland om naartoe te gaan! Het gezin ging van boord om een aantal dagen het eiland te ontdekken.

Explore the hidden treasures of Bonaire

Ook wij zijn een aantal dagen als een ware ontdekkingsreiziger de prachtige verborgen plekjes van Bonaire ontdekt! En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Bonaire is zó de moeite waard om te ontdekken! Wat allemaal.., dat zullen we nog een keer vertellen in een nieuw bericht.

Romantische tocht

Na het weekend zijn we met de wind mee terug gezeild naar Curacao waar de familie Kas weer van boord ging. Direct daarna zijn Gijs en ik teruggevaren naar Bonaire. Hoewel de zee ontzettend ruig was, hebben we genoten van de lichtgevende algen in de golven. We hebben er echt even naar gekeken en stilgestaan bij dit bijzondere fenomeen. Ohja, en en dat was ook nog op Valentijnsdag!! Hoe romantisch 😍

Happy dolphins!

Het weekend erop zijn wij met de Bonairiaanse vriendengroep naar Klein Curacao geweest. Na een uurtje zeilen zagen we een hele grote groep dolfijnen op ons afkomen! Wat een geweldige gezicht was dat!! Ze bleven een hele poos voor de boot spelen en springen.

Sun, Sea, Sand, Salt

Bijna iedereen is fanatiek kitesurfer dus de Aluma werd volgepakt met kitegear! Op Klein Curacao hebben we 2 nachten gekampeerd: slapen in een hangmat, kijken naar de sterrenhemel, een kampvuur aansteken om marshmallows op te warmen, kitesurfen, suppen, en weer opnieuw kitesurfen! Wat hebben we een RELAXT en gezellig weekend gehad! Thnx Mirre, Bob, Jorien, Wim, Dragana, Sebastiaan, Lex, Cherlin en Moniek!

Dushi Boneiru

De dagen daarop hadden wij stiekem toch wel een beetje moeite om weer afscheid te nemen van Bonaire. Maar er staan de komende weken weer onderhoudsklussen op Gijs zijn to-do-lijst en Janneke gaat de reis naar Nederland voorbereiden waar ze social media trainingen gaat verzorgen.

Laat de nieuwe maand met nieuwe avonturen maar weer beginnen!

Bon wikent voor iedereen! ⚓️

Liefs Gijs en Janneke

#Zeilen #Zeilvakantie #Bonaire #KleinCuracao #Uniekevakantie

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page