top of page

Specials 

We combineren zeilen met uw passie voor kitesurfen, duiken of relaxen op een onbewoond eiland

Bewonder het Caribisch gebied vanaf een andere invalshoek en kom op plaatsen waar niemand komt! Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen voor de specials waarbij we het zeilen combineren met iets anders, bijvoorbeeld kitesurfen, duiken of overnachten op een onbewoond eiland. Wilt u liever een eigen reis samenstellen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Na een 3e oceaanoversteek, is voor dit zeiljacht geen tocht te gek!

Ga 2 of 3 dagen heerlijk relaxen op Klein Curacao! Snorkelen met schildpadden, een kampvuur bouwen, slapen onder de prachtige sterrenhemel en dat alles op een onbewoond eiland! Wie wil dat nou niet?  Deze special is te boeken tot 12 personen. 

Kitesurfen op de mooiste spots die de Caribbean te bieden heeft? Zeil met ons mee naar Bonaire en Klein Curacao. 30 graden boven water en 27 graden onder water! Met deze trip ga je 6 tot 8 dagen volop kitesurfen, zeilen en vooral relaxen. Deze special is te boeken tot 8 personen. 

Wilt u graag een speciale reis samenstellen met een groep? Laat ons dan uw wensen weten, dan maken wij een offerte op maat.  Na een 3e oceaanoversteek, is voor dit zeiljacht geen tocht te gek!

Please reload

bottom of page