top of page

Zeilvakanties 

' Een week naar Bonaire was ideaal als verlenging van onze vakantie op Curacao.' 

Bewonder het Caribisch gebied vanaf een andere invalshoek en kom op adembenemende eilanden! Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen voor de meerdaagse zeiltrips. Wilt u liever naar een andere bestemming? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Na een 3e oceaanoversteek, is voor dit zeiljacht geen tocht te gek!

Overnachten op Klein Curacao

Ga 2 of 3 dagen heerlijk relaxen op Klein Curacao! Snorkelen met schildpadden, een kampvuur bouwen, slapen onder de prachtige sterrenhemel en dat alles op een onbewoond eiland! Wie wil dat nou niet?  Deze special is te boeken tot 12 personen. 

Zeilvakantie Bonaire & Klein Curacao

Waarom op één eiland blijven als er zoveel mooie plekken zijn om te bezichtigen? Daarom biedt Aluma Sailing de combinatie aan, maak kennis met Klein Curacao en Bonaire in minimaal 4 dagen. Naast de zeildagen is er genoeg tijd om de eilanden te ontdekken, te duiken of te snorkelen. Op Klein Curacao heeft u de mogelijkheid om op het onbewoonde eiland te overnachten. Wilt u meer tijd hebben om de eilanden te ontdekken? Kies dan voor een optie met meer dagen.

Kitesurf vakantie in de Caribbean

Kitesurfen op de mooiste spots die de Caribbean te bieden heeft? Zeil met ons mee naar Bonaire en Klein Curacao. 30 graden boven water en 27 graden onder water! Met deze trip ga je 6 tot 8 dagen volop kitesurfen, zeilen en vooral relaxen. Deze special is te boeken tot 8 personen. 

Bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied

Ga eilandhoppen en zeil comfortabel met ons mee op de bovenwindse eilanden. Ervaar de vrijheid van het zeilen naar adembenemende eilanden. We ankeren in prachtige baaien zodat u de eilanden kunt ontdekken. 

Stel uw eigen zeilvakantie samen

Wilt u graag een aantal dagen zeilen met een groep? Laat ons dan gerust uw wensen weten, dan maken wij een offerte op maat.  Na een 3e oceaanoversteek, is voor dit zeiljacht geen tocht te gek!

Please reload

Boordkas tijdens meerdaagse trips 
 

Aan boord maken we gebruik van een boordkas a 30 euro per persoon per dag. 
 

Van de boordkas betalen we gezamenlijke kosten zoals; eten, drinken, diesel en havengelden.

Wat er aan het einde van de trip over is,
krijgt u weer terug.

bottom of page